Gecreëerd in 2010, de site Be-Pharma laat zijn klanten toe gebruik maken van toegewijde deskundigen in het welzijn en gezondheid

Na een eerste vestiging in de gemeente Ixelles en in het hoogtepunt van zijn succes, Be-Pharma heeft zich uitgebreid tot de hele regio van Brussel.

Be-Pharma

Be-Pharma is toegewijd om u een kwaliteitsservice te verlenen door het aan u aanbieden van een keuze tussen duizenden referentieproducten

Uw keuze blijft natuurlijk onze prioriteit, maar we zullen u zeker leiden naar het meest doeltreffende artikel om u verwachtingen optimaal te voldoen.

Be-Pharma is het eerste farmaceutische concept van Brussel dat zich helemaal inzet om u te voorzien van de gewenste producten aan de beste prijs et dat binnen de 24u na u bestelling!

De normen van kwaliteit en service, de discretie van onze professionals in de gezondheidszorg en het medisch beroepsgeheim zijn niet alleen een prioriteit voor ons team, maar ook de sleutel van ons succes.

Het Be-Pharma team beschikt over een expert in aromatherapie en fytotherapie die u zal leiden tot alternatieve geneeswijzen en behandelingen met essentiële oliën, door middel van planten die goed gekend zijn om hun harmonieuze ‘back to basics’.

Een selectie van homeopathische producten is ook beschikbaar met accurate informatie over hun gebruik en u woord begeleid door onze deskundige.

Be-Pharma

Heeft u nog enkele vragen en/of wenst u verdere informatie betreffende een product, advies of ivm het concept "Be-Pharma"? Aarzel niet om met ons contact op te nemen.
Het team van Be-Pharma zal u zo spoedig mogelijk respons geven

U kan ons contacteren via onze contactformulier of via het telefoonnummer 02/648.32.71


Express levering

Ontdek de express levering

Uniek in België, levering van uw bestelling op de dag zelf !
Advies en voordelige condities met onberispelijke kwaliteit en service !


Medicijnen

Meer dan 30 000 referenties !

Een keus tussen meer dan 30 000 referenties !
Een simpele en gedetailleerde oriëntatie !
Advies van onze professionelen garanderen u een optimale tevredenheid !

Ontdek-ze


Homeopathie

Homeopathie

Homeopathie, een verzorging voor iedereen !
Een deskundige in de homeopathie ter uw beschikking !
Honderden referenties beschikbaar

Ontdek-ze